fbpx

OM OS

God mad, god service – en god oplevelse

Burger BOOM mærkesager

Vi bestræber os på konceptet “fra jord til bord”. Det gør vi, ved at bruge friskt lokalt kød fra fritgående køer, friskt bagt brød fra den lokale bager, samt økologiske grøntsager uden tilsætningsstoffer. På den måde sikrer vi et lækkert og velsmagende produkt hver gang.

Burger Boom er REFOOD-mærket dvs., at vi går ind i kampen mod madspild. Det gør vi blandt andet, ved at sende vores madrester samt olie til genanvendelse, hvor det bliver brugt til biogas, gødning og biodiesel.

Fritgående skovkvæg i Mols Bjerge

Hos Burger BOOM er kødet i centrum, og vi er meget stolte over, at vores kød kommer fra de fritgående skovkvæg i Nationalparken Mols Bjerge. Hver dag får vi kød leveret fra Meny i Rønde, og det betyder, at kødet altid er friskt.

Vi vælger alle vores råvarer med omhu, og vi har et tæt samarbejde med vores leverandører. På den måde kan vi sikre en kontrolleret proces fra leverandøren til restauranten, hvor kun de bedste råvarer bliver brugt til din burger.

Hos Burger Boom har vi valgt, udelukkende at bruge økologiske grøntsager i vores burgere. Det gør vi, fordi vi gerne vil servere et rent produkt uden sprøjtemidler, og fordi vi værner om naturen. Derudover smager det bedre!

Tag et kig i vores menu her, og spar tid ved at bestille online. Så har vi din lækre burger klar til dig, når du kommer.

Historien bag

To brødre fra Randers besluttede i 2017 sig for at gøre en drøm til virkelighed – nemlig at åbne en burgerrestaurant i Aarhus. De to brødre har været i restaurationsbranchen i over 25 år, og deres erfaring har bestemt, at de ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af det færdige produkt eller servicen i restauranten.

Efter mange års research fra blandt andet USA og Holland, fandt brødrene på konceptet, hvor kødet er i centrum, som kommer fra fritgående lokale glade kvæg fra Mols Bjerge. Af den grund har de valgt et simpelt tilbehør i burgeren, nemlig hjemmelavet agurkesalat, rødløg, samt deres udgave af en cremet burgerdressing.

Brødet leveres stadig frisk bagt hver dag, fra den lokale bager og alle anvendte grøntsager er økologiske. Med denne opskrift, konceptets mærkesager og et tæt samarbejde med leverandørerne, er det kulmineret i en ren, frisk og velsmagende burgeroplevelse.

Hos Burger BOOM er kødet i centrum, og vi er meget stolte over, at vores kød er 100% dansk oksekød indeholdende skovkvæg fra National park mols bjerge.

Følg os her

        

Hos Burger BOOM er kødet i centrum, og vi er meget stolte over, at vores kød er 100% dansk oksekød indeholdende skovkvæg fra National park Mols Bjerge.

Følg os her

    

Åbningstider

Alle dage 11 - 21

 

Østergade 14

8000 Aarhus C

+45 87 30 30 20

aarhus@burgerboom.dk